Casa rural de lloguer íntegre a Barcelona | Casa rurals completes | Casa rural a Barcelona | Cases rurals a Catalunya, turisme rural

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Casa rural de lloguer íntegre a Barcelona

Casa per a nou persones | Casa per a quatre persones

La planta baixa de la masia té dos allotjaments rurals independents, que conserven l'essència del seu origen rústic

casa rural de alquiler íntegro

MAS EL SOLER DE TERRADES està situada en una masia, antiga casa tradicional catalana de pedra, assentada sobre un monticle. Es compon d'un edifici central, envoltat dels corrals i el paller i d'un gran espai obert amb vistes privilegiades a Sant Llorenç de Munt, a Montserrat. Estem envoltats de camps de cultiu i boscos, per la qual cosa podrà relaxar-te i aïllar-te de l'estrès i soroll de la ciutat.

Exteriors

En l'ampli espai exterior és on es troben els nostres dos porxos coberts, amb les serves respectives barbacoes i taules per a menjar, la zona de jardí i la piscina (que té unes dimensions de 3,5x9 metres): tot en un entorn enjardinat i clos, equipat amb gandules i para-sols. La zona exterior es completa amb un camp de futbol amb porteries, una cistella de bàsquet, un jardí infantil amb sorra i tobogan, un antic pallar amb una taula de ping pong, una taula de billar i diverses joguines per a nens.

casa rural de alquiler íntegro

Interacció amb animals

Per una altra banda, en els antics corrals tenim una zona habilitada perquè tots els que ho desitgin puguin visitar i inclús interactuar amb els nostres animals domèstics: aus, conills, cabres, porcs i dos cavalls. Tenim també un petit hort i alguns arbres fruiters.

La zona posterior de la masia té un accés directe al bosc, que a la tardor permet gaudir de diversos tipus de bolets.

Activitats

El règim d'estada del nostre establiment és de lloguer íntegre, o el que és el mateix, podràs llogar qualsevol dels nostres dos allotjaments: La Fleca (amb capacitat per a quatre persones) o La Llar (amb espais per a vuit persones). Són moltes les activitats que podràs realitzar durant la teva estada a MAS EL SOLER DE TERRADES, com a bicicleta, senderisme, escalada, passejos a cavall o trekkimg, entre unes altres.

casa rural de alquiler íntegro