Mas El Soler de Terrades | Mas El Soler de Terrades a Moia | Casa rural a Barcelona | Cases rurals a Catalunya, turisme rural

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Reservar data en Mas Soler de Terrades

Vols saber si tenim disponibilitat per a una data concreta? Abans de reservar vols saber algun detall sobre la nostra casa rural?

Emplena els camps del següent formulari i et donarem una resposta al més aviat possible. La reserva no estarà confirmada fins que rebis contestació per la nostra part. T'esperem.

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

DADES DE LA RESERVA

DADES PERSONALS

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de MARIA LEONOR LORENTE SALVAT, , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a MARIA LEONOR LORENTE SALVAT, indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.