El desenvolupament de les sessions parteixen d’una mirada holística cap a l’ésser humà, com a cos físic, emocional, energètic, mental i espiritual. El símptoma o el desequilibri pot aparèixer a qualsevol d’aquestes manifestacions, ja sigui en forma de trastorns de comportament, en forma de patrons limitants, o en forma de símptoma corporal, etc. Qualsevol que sigui la manifestació del desequilibri, t’acompanyo per intentar viure el procés pel qual estem transitant de forma conscient, ia poc a poc anar adquirint noves eines i una nova mirada cap a un@ mateix i la realitat.

Et convido a recórrer un camí que no s’esgota en una sola vida, però que per si mateix és satisfactori en tant que la consciència d’un@ mateix i de l’entorn es va ampliant i allunyant-se cada cop més del patiment psicològic.

Per fer aquest procés, acompanyo les sessions amb diferents tècniques, des de la Medicina Tradicional Xinesa, la Kinesiologia Holística i Emocional, la Descodificació Biològica, les Essències Florals, la Fitoteràpia i l’Assessorament Filosòfic.

Amb la Georgina Hortigüela http://www.georginahortiguela.com/

RESERVES

El funcionament per a reservar les activitats és el següent:

  • Mireu les propostes que ens fan els diferents professionals.
  • Ens envieu un correuelsolerdeterrades@gmail.com dient quines activitats voldreu i per a quin dia i hora ho voldreu.
  • Al rebre la vostra petició, el nostre equip mirarà si el que heu demanat està disponible per a la data que voleu i us enviarà una resposta dient si la reserva queda o no queda confirmada.
  • En cas de que us confirmem la disponibilitat i, per tant, la reserva, ja no haureu de fer res mes fins al dia que arribeu a la casa on el pagament es farà en efectiu en el moment de l’arribada.

Per a qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres!