RebirthingBreathwork és una senzilla i suau pràctica de respiració conscient guiada que, basant-se en els principis del Yoga, ens ajuda a desbloquejar el nostre mecanisme respiratori. Mitjançant aquest procés, obrim el nostre cos a la possibilitat d’alliberar memòria cel·lular d’experiències passades oblidades o inconscients que hagin pogut generar alguna mena de comportament o creença limitant. És ideal per alliberar tensions del cos y per aprendre a gestionar l’estrès. No fa falta experiència prèvia.

El Qi Gong, tradicionalment, era l’entrenament previ dels practicants de l’art marcial del Tai Chi Chuan. Qi Gong significa cultiu de l’energia vital. És una meditació en moviment en la que estirem i enfortim articulacions, tendons y musculatura. Harmonitza la respiració, la ment i el cos alliberant-nos de l’estrès i la tensió portant-nos de forma natural a viure en el moment present.

Classes de Qi Gong – Tai Chi Chuan

Sessions de RebirthingBreathwork

Sessions RebirthingBreathwork & Qi Gong

A càrrec de l’Àlex Miró

RESERVES

El funcionament per a reservar les activitats és el següent:

  • Mireu les propostes que ens fan els diferents professionals.
  • Ens envieu un correuelsolerdeterrades@gmail.com dient quines activitats voldreu i per a quin dia i hora ho voldreu.
  • Al rebre la vostra petició, el nostre equip mirarà si el que heu demanat està disponible per a la data que voleu i us enviarà una resposta dient si la reserva queda o no queda confirmada.
  • En cas de que us confirmem la disponibilitat i, per tant, la reserva, ja no haureu de fer res mes fins al dia que arribeu a la casa on el pagament es farà en efectiu en el moment de l’arribada.

Per a qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres!