Al Soler de Terrades tenim ganes de compartir la calma i tranquilitat que es respira al Mas. Considerem que aquest és un molt bon lloc per a crear la nostra pròpia realitat, agrupant-nos amb les persones que ens ve de gust compartir un cap de setmana molt diferent a la vida rutinària que normalment portem.

Hem dissenyat unes trobades especials a les que podeu assistir grups d’entre 4 i 12 persones del vostre cercle d’amistats. En aquests trobades es  treballen l’autoconeixement, el vincle grupal, l’expressió corporal i verbal, etc tenint en compte les nostres pròpies emocions i el vincle amb la Mare Terra.

El preu varia segons l’activitat que es tria fer el dissabte, i també segons el nombre de participants (entre 130€ i 200€ per persona). 

El que s’inclou és l’estada a la casa rural des de divendres a les 17h fins diumenge a les 17h, les 4 activitats dirigides i 2 esmorzars per persona.

Per a més informació sobre altres opcions (dinars i sopars, canvi d’algun horari, atenció en Llengua de Signes Catalana, etc) no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantades de resoldre tots els dubtes que us sorgeixin i d’escoltar les vostres propostes!

DIVENDRES

17h Arribada

18’30h Cercle de Dones amb Èrika Llopis

DISSABTE

Triar entre una de les 3 opcions: 

  • Taller “Crea la teva pròpia joia ritual” amb Marta Marcos
  • Masterclass de ioga amb Laura “Cor de ioga”
  • Expressió Creativa amb Helena Portella

DIUMENGE

10h Dansa d’empoderament o Expressió corporal amb Èrika llopis

12h Cercle de tancament

Tallers

MasterClass de Ioga

Amb la Laura Cor de Ioga

Cants al Sagrat Femení

Amb la Marta Marcos

Expressió Creativa

Amb l'Helena Portella

Dansa d'Empoderament

Amb l'Èrika Llopis