Quiromassatge INTEGRAL ORIGEN

Un bon massatge no es únicament una seqüència de bones i precises maniobres. Un bon massatge es aquell que t’ajuda alliberar-te o alleugerar-te d’allò que et pertorba, d’allò que et limita per aconseguir que el teu cos estigui en perfecte harmonia.
Per tant, un bon massatgista, és qui a més de bones i precises maniobres i coneixements d’anatomia i fisiologia, té bon coneixement de si mateix, de les seves possibilitats, de la seva capacitat d’acompanyar, empatitzar amb el receptor, d’escoltar més enllà del que et diu amb les seves paraules i poder tocar el cos des d’una consciència més profunda, amb un respecte impecable, sense emocions o judicis que el puguin desviar de la intenció i el propòsit.

Muscular – Circulatori – Limfàtic – Relaxació – EFT-Tapping

Amb el Xavi Calvo

RESERVES

El funcionament per a reservar les activitats és el següent:

  • Mireu les propostes que ens fan els diferents professionals.
  • Ens envieu un correuelsolerdeterrades@gmail.com dient quines activitats voldreu i per a quin dia i hora ho voldreu.
  • Al rebre la vostra petició, el nostre equip mirarà si el que heu demanat està disponible per a la data que voleu i us enviarà una resposta dient si la reserva queda o no queda confirmada.
  • En cas de que us confirmem la disponibilitat i, per tant, la reserva, ja no haureu de fer res mes fins al dia que arribeu a la casa on el pagament es farà en efectiu en el moment de l’arribada.

Per a qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres!