La Casa Rural

Turisme Rural Familiar Mas Soler de Terrades Casa Rural

Turisme rural familiar al Moianès (Barcelona)

MAS EL SOLER DE TERRADES està situat en una masia, antiga casa tradicional catalana de pedra, assentada sobre un monticle.
Es compon d’un edifici central, envoltat dels corrals i el paller i d’un gran espai obert amb vistes privilegiades a Sant Llorenç de Munt i a Montserrat.
Envoltat de camps de cultiu i boscos, lloc ideal per a relaxar-se i aïllar-se de l’estrés i soroll de la ciutat.
La planta baixa de la masia té dos allotjaments rurals independents, LA FLECA i LA LLAR, que conserven l’essència del seu origen rústic.

Els dos allotjaments poden comunicar-se interiorment a través de la sala del pou i poden albergar a un sol grup de 13 persones.

Exteriors de la Casa

Exteriors Turisme Rural Familiar Moianès

En l’ampli espai exterior de la casa rural familiar, és on es troben els nostres dos porxos coberts, al voltant de l’era, amb les serves respectives barbacoes i taules per a menjar. I la piscina (que té unes dimensions de 3,5x9x1,6 metres, en un entorn enjardinat i clos, equipat amb gandules, para-sols i dutxa exterior.)

La zona exterior es completa amb un camp de futbol amb porteries, una cistella de bàsquet, un jardí infantil amb sorra i tobogan, un antic paller amb una taula de ping pong, una taula de billar i diverses joguines per a nens.

Interacció amb animals

Per una altra banda, en els antics corrals tenim una zona habilitada perquè tots els que ho desitgin puguin visitar i, fins i tot, interactuar amb els nostres animals domèstics: aus, conills, dos cabres i dos cavalls.

Amb la natura

Per la part nord de la Masia hi ha l’accés directe al bosc (que a la tardor permet gaudir de diversos tipus de bolets), i l’accés a un sender que porta fins a l’Estany.
No oblideu que aquests paratges formen part del GeoParc (Mundial UNESCO de la Catalunya Central).
Tenim també un petit hort i alguns arbres fruiters, i al voltant de la Masia podreu gaudir de les nostres plantes culinàries i remeiables.

Animals Turisme de Natura Moià
Turisme Rural Moià 06

Activitats

El règim d’estada del nostre establiment és de lloguer íntegre, o el que és el mateix, podràs llogar qualsevol dels nostres dos allotjaments rurals: LA FLECA (amb capacitat per a 4 persones) o LA LLAR (amb espais per a 8 persones).

Són moltes les activitats que podràs realitzar durant la teva estada a MAS EL SOLER DE TERRADES, com ara bicicleta, senderisme, escalada, passejos a cavall o trekking, entre d’altres.

Més informació

Galeria de fotos

Encara tens dubtes?

Truca al tel.

678.677.185

Consulta disponibilitat

  Fés la teva reserva
  Data d'entrada
  Data de sortida
  Adults
  Nens
  Mascotes